Faciliteiten


Tennisinstituut T.I.K. heeft het hele jaar door een uitgebreide keuze en de beschikking over diverse tennisondergronden, te weten: kunstgrasbanen, Advantage Red Court banen en de traditionele gravelondergrond, In de winter zijn 4 gravelbanen overdekt middels een Airdome (ballonhal). Interesse voor baanhuur in het zomer- of winterseizoen, kijkt u dan even op de website van Sportcentrum Leeuwenbergh voor de tarieven.

Faciliteit 02 Faciliteit 05  
 Kunstgras playground  Airdome Leeuwenbergh (4-baans)  

Voor medische en paramedische begeleiding heeft Tennisinstituut T.I.K. de beschikking over een uitgebreid netwerk. 
Voor de mentale training en begeleiding heeft Tennisinstituut T.I.K. een nauwe samenwerking met Sportception. Sportception geeft trainingen en individuele coaching aan sporters, sporttechnisch kader, managers en iedereen die een prestatie wilt leveren.
Wat betreft materialen rackets, schoeisel en dergelijke heeft Tennisinstituut T.I.K. drie vaste partners, te weten Tecnifibre, Kswiss en Dunlop.
Tennisinstituut T.I.K. maakt gebruik van Promatch ballenmachines, videoregistratie- en evaluatiesystemen en Silicon Coach (analyse-progrogramma).
Om het programma individueel op maat te maken beschikt Tennisinstituut T.I.K. over tal van specialisten.

Vereniging LTC Leeuwenbergh
Op Sportcentrum Leeuwenbergh is tevens een vereniging LTC Leeuwenbergh gehuisvest. Het biedt voor spelers van het instituut de mogelijkheid daar competitie te spelen. LTC Leeuwenbergh heeft een rijke historie met een echte tenniscultuur. Sinds jaar en dag spelen de eerste teams van LTC Leeuwenbergh op de zaterdag en de zondag op hoog niveau.
LTC Leeuwenbergh heeft een uiterst actieve jeugdafdeling waarbij het jeugdbeleidsplan aansluit op het opleidingsplan van Tennisinstituut T.I.K. Kortom voor elk niveau optimale én maximale faciliteiten.