Winterseizoen 2019-2020


Tennisinstituut T.I.K. verzorgt voor u een cursus tennislessen die bij u past. Voor iedere categorie geldt dat er ingedeeld wordt op basis van niveau, motivatie, leeftijd, groepsstructuur en beschikbare tijd. Het betreft hier een open inschrijving voor zowel leden als niet-leden van vereniging LTC Leeuwenbergh. Indien u specifieke wensen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons op 070-3999400 of 3071346.
Het hele Leeuwenbergh-team staat in de startblokken voor een geweldig seizoen en verwelkomt u graag op Sportcentrum Leeuwenbergh.

Informatie winter 2019-2020:

 - Algemene Regels winter 2019-2020:

Voor alle inschrijvingen gelden de Algemene regels winter 2019-2020 en Algemene regels 50+ winter 2019-2020, zowel van de lessen als van de vrij-speelmogelijkheden op Sportcentrum Leeuwenbergh. U gaat hiermee akkoord indien u uw online inschrijving heeft verzonden.

- Tikkie's Tennis en Jeugdlessen
Tennisinstituut T.I.K. verzorgt tennisles voor kinderen van 4 t/m 17 jaar op Sportcentrum Leeuwenbergh. Voor de allerkleinste kinderen, van 4 t/m 9 jaar zijn er indoorlessen in de categorie Blauw en Rood, voor de leeftijd 8 t/m 11 jaar zijn er indoorlessen in de categorie Oranje. En voor de leeftijdscategorie van 10 t/m 17 jaar biedt Tennisinstituut T.I.K. een totale leergang voor de beginnende, halfgevorderde of gevorderde jeugd in de categorie Groen en Geel.

Klik hier voor de informatie voor Tikkie's Tennis of voor de Jeugdlessen

- Wedstrijdtennis 
Van de jonge geselecteerde jeugdspeler tot de topspeler wordt voor ieder een individueel programma opgesteld, dat alle facetten van de tennissport omvat. Het aantal trainingen alsmede de intensiteit en de aard van de training is afhankelijk van leeftijd, niveau en motivatie van de leerling. Zo zijn er specifieke techniektrainingen, conditietrainingen, tactiek clinics, fitnesstrainingen en mentale trainingen teneinde het wedstrijdniveau te verhogen. Er zijn zowel indoor- als outdoortrainingen.

Klik hier voor de informatie voor alle Wedstrijdtennislessen

- Volwassenen Tennisles 
Tennisles voor de recreant tot competitiespeler. Het verbeteren van o.a. uw techniek waarbij onder andere met ballenmachines gewerkt wordt, mogelijk in groepsverband van 4 personen of in de vorm van priveles. Het kan zowel indoor als outdoor.

Klik hier voor de informatie voor Volwassenen tennislessen

- Winterkaart (vrijspelen)
Wilt u geen les volgen maar gewoon lekker vrij spelen? Dat kan, de winterkaart geeft u de mogelijkheid tot vrij spelen. In het winterseizoen bieden wij u diverse varianten aan, zodat u er één kunt nemen die aansluit bij uw behoeften. Een winterkaart werkt op basis van het afhangsysteem in de periode van 1 oktober tot 15 maart.

Klik hier voor de informatie voor de Winterkaart

- 50+ Tennis
Ook voor onze grote groep 50+ tennissers zijn er veel activiteiten. Tennisinstituut T.I.K. verzorgt een tennisarrangement en omvat een pakket van groepslessen in combinatie met een 50+ parkkaart (vrijspelen). Indien u geen groepslessen wilt kunt u de parkkaart ook los verkrijgen. Er is ook mogelijkheid tot interne parkcompetitie en -toernooien, tevens zijn er wekelijk diverse tossmogelijkheden voor gevorderden.

Klik hier voor de informatie voor 50+ Tennis