Winter jeugdlessen

Na een uiterst succesvolle zomerperiode maken wij ons op voor het aankomende winterseizoen. Ook deze winter zullen wij op twee locaties de lessen/c.q. trainingen verzorgen, te weten op de indoorbanen van Airdome Leeuwenbergh en de outdoorbanen van Sportcentrum Leeuwenbergh.

De trainingen van Tennisinstituut T.I.K. worden verzorgd onder leiding van Gerard van Hellemondt. De lessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag. Het betreft hier een open inschrijving voor zowel leden als niet-leden van LTC Leeuwenbergh.

De prijzen voor de outdoor trainingen op Sportcentrum Leeuwenbergh zijn inclusief een winterkaart hetgeen inhoudt: een winterkaart met onbeperkt vrij speelrecht op alléén de buitenbanen van Sportcentrum Leeuwenbergh. De prijzen voor de indoor trainingen zijn exclusief een winterkaart.
Ook dit jaar is het uiteraard mogelijk om meerdere trainingen te volgen zowel indoor als outdoor. Bij meerdere outdoor trainingen per week geldt dat bij de tweede outdoor training van de basisprijs € 45,- afgetrokken wordt.

Schrijf in je agenda: Alle tennislessen beginnen in week van 9 oktober 2017!
Na uw online inschrijving kunt u uw lestijd vanaf vrijdag 6 oktober 2017 vinden op www.tennisinstituuttik.nl
U kunt ALLEEN online inschrijven via onze website. Iedereen die inschrijft dient op de hoogte te zijn van de bijgevoegde Algemene Regels Winter 2017-2018, zowel van de lessen als van de vrij-speelmogelijkheden op Sportcentrum Leeuwenbergh. De sluitingsdatum voor inschrijving is zondag1 oktober 2017.

Het hele Leeuwenbergh-team staat in de startblokken voor een geweldig winterseizoen en verwelkomt je graag op Sportcentrum Leeuwenbergh.

jeugd winter 2017 2018
Informatie Jeugdlessen