Winter jeugdlessen

Na een uiterst succesvolle zomerperiode maken wij ons op voor het aankomende winterseizoen. Ook deze winter zullen wij op twee locaties de lessen/c.q. trainingen verzorgen, te weten op de indoorbanen van Airdome Leeuwenbergh en de outdoorbanen van Sportcentrum Leeuwenbergh.

De trainingen van Tennisinstituut T.I.K. worden verzorgd onder leiding van Gerard van Hellemondt. De lessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag. Het betreft hier een open inschrijving voor zowel leden als niet-leden van LTC Leeuwenbergh.

De prijzen voor de outdoor trainingen op Sportcentrum Leeuwenbergh zijn inclusief een winterkaart hetgeen inhoudt: een winterkaart met onbeperkt vrij speelrecht op alléén de buitenbanen van Sportcentrum Leeuwenbergh. De prijzen voor de indoor trainingen zijn exclusief een winterkaart.
Ook dit jaar is het uiteraard mogelijk om meerdere trainingen te volgen zowel indoor als outdoor. Bij meerdere outdoor trainingen per week geldt dat bij de tweede outdoor training van de basisprijs € 45,- afgetrokken wordt.

Het hele Leeuwenbergh-team staat in de startblokken voor een geweldig winterseizoen en verwelkomt je graag op Sportcentrum Leeuwenbergh.

voorblad jeugd winter 2018 2019
Informatie Jeugdlessen