Winter wedstrijdtennis

Sinds 1991 verzorgt Tennisinstituut T.I.K. op Sportcentrum Leeuwenbergh met veel succes volledige tennisopleidingen op maat voor wedstrijdspelers. Van de jonge geselecteerde jeugdspeler tot de topspeler wordt voor ieder een individueel programma opgesteld, dat alle facetten van de tennissport omvat.

Zo zijn er specifieke techniektrainingen, conditietrainingen, tactiek clinics, fitnesstrainingen en mentale trainingen teneinde het wedstrijdniveau te verhogen. Het aantal trainingen alsmede de intensiteit en de aard van de training is afhankelijk van leeftijd, niveau en motivatie van de leerling.

Van Internationaal Jeugdkampioen tot gerenommeerd categorie 1-speler; velen gingen u voor. L.T.C. Leeuwenbergh maakt al sinds 1991 gebruik van de diensten van Tennisinstituut T.I.K.

Het Tennis Totaal Plan bestaat uit verschillende soorten trainingen, nl,:
•    Puur technisch
•    Technisch – Conditioneel
•    Tactisch – Technisch
•    Drill training
•    PUSH-training (training m.b.v. sparringpartners)

Voor een op uw individuele behoefte gesneden programma (Tennis op Maat), kunt u contact opnemen met één van de trainers behorend tot de technische staf van Tennisinstituut T.I.K.
De prijzen voor de outdoor trainingen op Sportcentrum Leeuwenbergh zijn inclusief een winterkaart hetgeen inhoudt: een winterkaart met onbeperkt vrij speelrecht op alléén de buitenbanen van Sportcentrum Leeuwenbergh. De prijzen voor de indoor trainingen zijn exclusief een winterkaart. Ook dit jaar is het uiteraard mogelijk om meerdere trainingen te volgen zowel indoor als outdoor. Bij meerdere outdoor trainingen per week geldt dat bij de tweede outdoor training van de basisprijs € 45,- afgetrokken wordt.

Het hele Leeuwenbergh-team staat in de startblokken voor een geweldig winterseizoen en verwelkomt je graag op Sportcentrum Leeuwenbergh.

voorblad wt winter 2018 2019
Informatie Wedstrijdtennis