Winter volwassenen

Ook in de winter zijn er volop mogelijkheden om te tennissen bij Sportcentrum Leeuwenbergh, voor leden maar ook voor niet-leden. U kunt kiezen voor een winterkaart (vrijspelen) of voor een winterkaart met lessen. Uiteraard biedt Tennisinstituut T.I.K. op maat gesneden lessen voor volwassenen in de avonduren van maandag tot en met vrijdag. In een groep van 4 personen of een priveles met 1 of 2 personen behoort tot de mogelijkheden.

Met uw winterkaart kunt u buiten tennissen in de periode van 1 oktober tot 15 maart op de 4 gravelbanen (outdoor) en 12 all-weather banen (allen verlicht) van Sportcentrum Leeuwenbergh.
Mensen die alléén zomerlid zijn van vereniging LTC Leeuwenbergh of helemaal geen lid zijn betalen het tarief vermeld in de kolom van “Geen winterleden”.
Bent u reeds All-in lid van LTC Leeuwenbergh? Dan heeft u uiteraard geen winterkaart meer nodig. Voor deze leden geldt dan ook een ander lestarief. Wilt u alleen vrijspelen en geen lessen volgen, dan verwijs ik u naar de informatie “Winterkaarten”. Ook in de winter is het verplicht om af te hangen via het afhangsysteem in het clubhuis!

 voorblad volwassenen winter 2018 2019
Informatie Volwassenen tennisles