Winter 50+ Tennis

Er is een grote groep fanatieke 50+ers, waarvan er dagelijks een groot aantal zijn te vinden op de tennisbaan. Ook voor de senioren biedt Tennisinstituut T.I.K. op maat gesneden lessen van maandag tot en met vrijdag.

Het tennisarrangement omvat een pakket van 15 groepslessen (met 8 personen) in combinatie met een 50+ parkkaart. De lessen worden gegeven door gediplomeerde tennisleraren van Tennisinstituut T.I.K. Voor de eerstejaars lessers worden gratis leenrackets verstrekt, maar u kunt er ook altijd één aanschaffen bij ons op het park.

Indien u geen groepslessen wilt kunt u de parkkaart ook los verkrijgen. Deze kaart biedt u de mogelijkheid om onbeperkt te tennissen van maandag t/m zondag van 09.00 tot 17.00 uur.  Op de doordeweekse dagen zijn minimaal 10 banen beschikbaar (inclusief 2 lesbanen) voor de 50+ers.
Er worden ook veel activiteiten georganiseerd voor deze doelgroep o.a. Openingstoernooi met lunch, Change Partnertoernooi, kerstborrel, 3 keer per week tossen (maandagmorgen, donderdagmiddag en vrijdagmorgen) en nog veel meer!

voorblad 50 winter 2018 2019
Informatie 50+ Tennis