Zomerseizoen 2020


Tennisinstituut T.I.K. verzorgt voor u een cursus tennislessen die bij u past. Voor iedere categorie geldt dat er ingedeeld wordt op basis van niveau, motivatie, leeftijd, groepsstructuur en beschikbare tijd. Het betreft hier een open inschrijving voor zowel leden als niet-leden van LTC Leeuwenbergh. Indien u specifieke wensen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons op 070-3071346 of 3999400. Iedereen die inschrijft dient op de hoogte te zijn van de Algemene Regels, zowel van de lessen als van de vrij-speelmogelijkheden op Sportcentrum Leeuwenbergh. 

Informatie zomer 2020:

- Algemene Regels 2020
Voor alle inschrijvingen gelden de Algemene regels zomer 2020 en de 
Algemene Regels zomer 50+ 2020. Voor de vervolgcursus gelden de Algemene Regels vervolg zomer 2020. U gaat hiermee akkoord indien u zich online heeft ingeschreven of een volledig ingevuld én ondertekend formulier heeft ingeleverd.

 - Tikkie's Tennis
Tennisinstituut T.I.K. verzorgt ook tennisles basisscholieren op Sportcentrum Leeuwenbergh. Tikkie’s Tennis is een onderdeel van Tennisinstituut T.I.K. Voor de kinderen hebben wij een leerplan uitgezet, die erop gericht is kinderen te laten kennismaken met het tennisspel.
Categorie Blauw is voor de leeftijd van 4 t/m 5 jaar, categorie Rood voor 6 t/m 8 jaar en categorie Oranje voor 8 t/11 jaar.

Klik hier voor de informatie voor Tikkie's Tennis Blauw en Rood cursus: 4 t/m 8 jaar
Klik hier voor de informatie voor Tikkie's Tennis Oranje cursus: 8 t/m 11 jaar

- Jeugdlessen
Voor de leeftijdscategorie van 9 t/m 17 jaar biedt Tennisinstituut T.I.K. een totale leergang voor de beginnende, halfgevorderde of gevorderde jeugd. Dit kan in groepsverband maar ook in de vorm van priveles.

Klik hier voor de informatie voor kinderen van 9 t/m 17 jaar

- Wedstrijdtennis
Van de jonge geselecteerde jeugdspeler tot de topspeler wordt voor ieder een individueel programma opgesteld, dat alle facetten van de tennissport omvat. Het aantal trainingen alsmede de intensiteit en de aard van de training is afhankelijk van leeftijd, niveau en motivatie van de leerling. Zo zijn er specifieke techniektrainingen, conditietrainingen, tactiek clinics, fitnesstrainingen en mentale trainingen teneinde het wedstrijdniveau te verhogen.

Klik hier voor de informatie voor Wedstrijdtennis

- High Performance Tennis (fulltime én parttime):
Om tot de geselecteerde jeugdtraining te worden toegelaten, dient er eerst voorgespeeld te worden. Bij gebleken geschiktheid volgt een gesprek over de werkwijze van Dunlop Tennis Academy T.I.K. Selectiecriteria worden vastgesteld door de technische staf van Dunlop Tennis Academy T.I.K.

- Volwassenen tennisles - vervolgcursus
Tennisles voor de recreant tot competitiespeler. Het verbeteren van o.a. uw techniek waarbij onder andere met ballenmachines gewerkt wordt, mogelijk in groepsverband van 4 personen of in de vorm van priveles.

Klik hier voor de informatie voor Volwassenen vervolgcursus

- 50+ Tennis
Ook voor onze grote groep 50+ tennissers zijn er veel activiteiten. Tennisinstituut T.I.K. verzorgt een tennisarrangement en omvat een pakket van groepslessen in combinatie met een 50+ parkkaart (vrijspelen). Indien u geen groepslessen wilt kunt u de parkkaart ook los verkrijgen. Er is ook mogelijkheid tot interne parkcompetitie en -toernooien, tevens zijn er wekelijk diverse tossmogelijkheden voor gevorderden.

Klik hier voor de informatie voor 50+ Tennis